SVEN ARTS

0906728Hallo Ik ben Sven Arts,

Al een heel aantal jaren begeleid ik mensen om hun doelen te bereiken. Dit op allerlei levensgebieden.  Zo kom ik bij mensen thuis als Ambulant begeleider, op scholen om adviezen te geven hoe zij Autismevriendelijker kunnen zijn door Workshop te verzorgen of door observaties te doen en hen handvatten aan te bieden in de omgang met hun leerlingen, op werkplekken als jobcoach of kom kijken bij een sport om te kijken naar wat er misschien beter kan en bij de sportkanjerclub verzorg ik zelf de trainingen.  Voor organisaties die met een team een specifiek doel willen bereiken verzorg ik op maat leuke en interessante teamdagen.

Zoals je leest is mijn werkveld behoorlijk breed. Ik heb me afgelopen jaren gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Autisme en hun sociaal netwerk daarom heen. Met veel plezier doe ik dit werk. Dit doe ik als zelfstandig ondernemer maar ik zou dit allemaal niet kunnen zonder samen te werken. Met verschillende organisaties en zelfstandig ondernemers werk ik samen, ieder met hun eigen kwaliteiten.  De belangrijkste zal ik hier noemen met hun links.

Mocht je meer van mij willen weten dan verzoek ik je contact op te nemen met mij.

THOMAS LEIJSER

thomasHallo, mijn naam is Thomas Leijser.

Met veel plezier houd ik me al jaren bezig met het begeleiden van kinderen en jongeren met ASS, soms in combinatie met een licht verstandelijke beperking.

Daarnaast werk ik als psycholoog in mijn praktijk in Wijchen. Hier houd ik me bezig met het behandelen van eerstelijns problematiek. Er valt dan bijvoorbeeld te denken aan klachten zoals burn-outs, depressies, rouwverwerking en relatietherapie.

Als zelfstandig werkend begeleider heb ik ervaring op kunnen doen op alle vlakken waarin mensen tegen hun ASS aan kunnen lopen. Zo kom ik bij mensen in hun thuis situatie als ambulant begeleider, begeleid ik mensen op de werkvloer en met school en heb ik ruime ervaring opgedaan in groepsbegeleiding.

Doordat ik merkte hoe moeilijk het kan zijn voor mensen om ASS te begrijpen ben ik me tevens gaan richten op de sociale omgeving van mensen met ASS.  Zo verzorg ik onder andere workshops zoals het AutismeBelevingsCircuit en “aanleren van sociale vaardigheden aan kinderen met autisme”.

SJEF GOOSSENS
sjef

Hallo, mijn naam is Sjef Goossens.

Als psycholoog en eerstegraads docent heb ik mij gericht op het onderwijs en autisme. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als docent wiskunde in het speciaal voortgezet onderwijs. Het merendeel van deze kinderen heeft een stoornis in het autistisch spectrum (ASS). Tevens begeleid ik als zelfstandige een aantal jongeren (met autisme) als ambulant begeleider.

Doordat in het regulier onderwijs steeds meer vragen komen omtrent autisme door het invoeren van passend onderwijs vond ik het tijd worden om de kennis die ik over dit onderwerp heb om te zetten in een training.

De kracht van het Autisme Belevings Circuit is dat mensen echt een gevoel krijgen hoe het is om te leven met autisme. De theorie die bij deze training hoort beklijft daardoor mijns inziens veel beter.

Mocht je meer van mij willen weten dan verzoek ik je contact op te nemen met mij.