RIO ZORG

Voor RIO zorg verzorg ik een deel van hun cursus over Autisme. RIOzorg biedt nu ook de mogelijkheid tot online behandeling in combinatie met face-to-face contact. Dit wordt ook wel blended care genoemd. Behandeling op maat, want we stemmen de ideale mix van face-to-face contact en e-behandeling voor iedere cliënt weloverwogen af. Geïnteresseerd klik op deze link.

CHOLLY

Verschillende opdrachten die ik wekelijks als ambulant begeleider uitvoer zijn in opdracht van Cholly. Voor Cholly begeleid kinderen in thuis situatie of oefen ik vaardigeheden die in het dagelijks leven nodig zijn.

SPORTKANJERCLUB LAND VAN CUIJK

Bij Sportkanjerclub Land van Cuijk, waar ik als sportkanjertrainer kinderen die nog niet de aansluiting kunnen maken met lokale sportverenigingen, bied ik een sportgelegenheid op maat. In de begeleiding maken we gebruik van de Sportkanjer Methode van Sportkanjers.

FUNKY FURNITURE

Kiki Brouwer de eigenaresse van Funky Furniture is een geweldig mens. Regelmatig bezoek ik haar voor een workshop met mijn cliënten. Ik zie niet alleen de meubels groeien als ik daar ben maar ook mijn cliënten.

ARNO JANSEN

Met Arno Jansen verzorg ik jaarlijks trainingen voor Jumbo Cuijk. Dit in de vorm van outdoor trainingen. Arno is door zijn kennis en ervaring een vaak gevraagde gast om bij bedrijven mee te kijken wat er in de arbeidsprocessen verbetert kan worden. Van Arno kan ik veel leren en hoop dat we deze tak van mijn werkzaamheden verder gestalte te kunnen geven.

WOUTICT

Wout de eigenaar van WoutICT stelt zijn werkplaats en zijn tijd regelmatig beschikbaar om mijn cliënten te helpen in hun ambities te verkennen. Wout maakt computers en laptops maar levert ook nieuwe producten en zorgt dat computers doen waar ze voor zijn. Problemen met uw computer ga naar Wout?

GEMEENTE CUIJK

Gemeente Cuijk ondersteunt het project Sportkanjerclub Land Van Cuijk doormiddel het leveren van een combinatiefunctionaris, Wim Loeffen. Wim verzorgt samen met mij de sportkanjerlessen.

LA TERTULIA

Tulia de eigenaresse van La Tertulia stelt haar prachtige accommodatie maandelijks ter beschikking voor de Workshop  ‘Ervaar Autisme’.  Bij La Tertulia kun je voor diverse gelegenheden terecht. Mensen die er voor het eerst binnenwandelen zijn vaak verplettert door de schoonheid.